Gene Thomas kiest voor nieuwe carrière: “Neem het niet persoonlijk”

12 mei 2022

Gene Thomas is bij het brede publiek bekend als een steengoede zanger, met hits zoals ‘Voor haar’ bouwde hij een trouw publiek op en gaf tal van gesmaakte optredens. Thomas heeft echter ook één andere grote passie en daar wil hij nu mee naar buiten treden.

De zanger is bezig met pop-, street- en recycle-art en maakte al een heel tijdje zijn eigen werken. Nu gaat hij ook voor het eerst dit tonen aan een groot publiek met een tentoonstelling in Herentals. Wie mijn zangcarrière een beetje volgt, kon eerder al eens kennismaken met mijn werk, want het zelfportret dat op de hoes van mijn laatste album ‘Omsingeld’ staat, heb ik zelf gemaakt met stukjes vinyl”, zo geeft Gene aan bij Het Laatste Nieuws.

EERLIJKHEID GEVRAAGD

Hij verwacht niet dat iedereen zijn werk mooi vindt, dat mensen eerlijk zijn is belangrijker. “Ik besef dat kunst voor iedereen verschillend is. Wat de ene fantastisch en mooi vindt, is voor de andere lelijk. Daar kan ik mee leven. Dus als iemand me zondag zegt dat mijn werk maar niks is, zal ik dat kunnen plaatsen en dat niet persoonlijk nemen.”

Ook interessant