Populair personage uit Friends sterft na slepende ziekte

25 oktober 2021

De showbizzwereld is in rouw vandaag na het overlijden van James Michael Tyler. De acteur overleed zondag op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van prostaatkanker. Tyler speelde de rol van Gunther in de populaire serie.

Was nooit hetzelfde geweest zonder jou

Gunther werkte in de koffiezaak waar de vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler altijd koffie dronken. ‘Friends was niet hetzelfde geweest zonder jou. Dank je voor het plezier dat je naar de show bracht en in al onze levens. Je zal gemist worden’, schrijft Jennifer Aniston. Courteney Cox laat weten dat ze erg dankbaar is dat ze Tyler heeft gekend. Ook producent Warner Bros. Television laat weten te rouwen om Tyler, “een geliefd acteur en onmisbaar deel van onze Friends-familie.”

Liefdevolle echtgenoot

De acteur is zondagochtend overleden in zijn woning in Los Angeles. “De wereld kende hem als Gunther, de zevende Friend, uit de serie Friends, maar Michaels geliefden kenden hem als acteur, muzikant, iemand die aandacht vroeg voor kanker en een liefdevolle echtgenoot”, laat zijn familie aan TMZ weten.

Ook interessant