Thuis week 25/10-29/10: ‘Nancy en Eddy krijgen tragisch nieuws’

24 oktober 2021

Ook de meest bekeken soap van Vlaanderen, Thuis, begint morgen aan een razend interessante nieuwe week. Een bepaalde gebeurtenis zal veel zaken in gang zetten en zorgt ervoor dat vooral Nancy en Eddy hun emoties niet onder controle krijgen.

Maandag 25/10/2021

Tom wil Karin helpen om haar gedachten te verzetten.  Britney krijgt een schoolopdracht die ze helemaal ziet zitten.  Sam ontvangt een sollicitatie voor Bar Madam.  De input van Tim in hun toekomst kan op niet veel bijval van Sam rekenen.

Dinsdag 26/10/2021

Karin wordt op het matje geroepen en ze weet niet waarom.  Sam zorgt ervoor dat Ilias in de kou blijft staan.  Viv en Waldek zijn heel positief over de nieuwe ideeën van Boowie.  Kobe ontloopt zowel Karin als Rosa.  Peter wil duidelijkheid.

Woensdag 27/10/2021

Opnieuw wil Karin haar problemen zelf oplossen.  Nora confronteert haar dochter met haar leugens.  Simonne krijgt een extra job.  Nancy is aangeslagen door het nieuws dat ze verneemt en ook bij Eddy worden de emoties hem even teveel.

Donderdag 28/10/2021

Peter heeft het moeilijk.  Simonne krijgt een dagje vrijaf van Sam.  De ruzie tussen Zihame en Britney loopt hoog op.  Adil ziet potentieel en grijpt zijn kans.  Lowie en Bob hebben grootse plannen.  Karin bezorgt Silke een koekje van eigen deeg.

Vrijdag 29/10/2021

Waldek en Rosa zitten in een discussie verwikkeld. Dieter steekt Britney een hart onder de riem. Ilias denkt de deal van zijn leven te kunnen doen. Thilly krijgt een leuk voorstel in de schoot geworpen.  Peter neemt een duidelijk standpunt in.

Ook interessant