Groot feest op de set van Familie en Thuis

21 oktober 2021

Het is altijd een huzarenstukje voor de makers van dagelijkse soaps: hoe laat je elke belangrijke gebeurtenis ook aansluiten bij het dagelijkse leven? Zo hebben de cast en crew van Familie en Thuis de afgelopen weken al een stevig feestje gevierd.

Twee maal feest

De opnames voor het begin van 2022 zijn immers zonet begonnen en dat wil concreet zeggen dat kerstmis en nieuwjaar reeds achter de rug is in Thuis en Familie. “De eindejaarsperiode zorgt bij ons elk jaar voor een dubbel feest”, zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen. “Eerst vieren we dat twee maanden te vroeg tijdens de opnamen op de set en tijdens de eindejaarsperiode nog eens opnieuw.” Aldus de maker van Thuis in HLN.

Midseasonfinale ingeblikt

Zelfde geluiden bij Wim Feyaerts van Familie. “Wij halen onze kerstbomen ook elk jaar twee keer boven: eerst in oktober en daarna ook nog eens in december”, aldus creative producer Wim Feyaerts. Ondertussen zijn de opnames van de midseasonfinale trouwens ook helemaal achter de rug, ongetwijfeld wordt dat weer één van de hoogtepunten voor de vele kijkers.

Ook interessant