Hanne van K3 is het beu! “Al die bagger moet stoppen”

22 oktober 2021

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn kijken stilaan reikhalzend uit naar hun nieuwe collega. In K2 zoekt K3 zijn ze stilaan toe aan de studioshows en de twee overgebleven leden van de meidengroep lieten al zien dat ze heel wat haar op hun tanden hebben.

‘Kracht maar ook vergif van sociale media’

In Story toonde Hanne zich opgetogen over het programma maar diep ontgoocheld over een aantal reacties, voornamelijk op de veel besproken kandidaten Ziggy en Emma. “We kunnen ons inbeelden wat het is om bagger over je heen te krijgen, we hebben daar zelf ooit ook gestaan. Anderzijds is het moeilijk te vatten, want hun verhaal is anders. Wat mij het meeste raakt, is dat zij zich met de beste en mooiste intenties hebben blootgegeven. Dit avontuur op zich is al overweldigend. Als daar dan gemeen of vol onbegrip op gereageerd wordt, dan is dat heel jammer.”

Muziek van K3 staat voor positiviteit

Hanne geeft aan dat K3 vooral staat voor positiviteit en dat die ‘bagger’ echt niet ok is. “Het is misschien onvermijdelijk maar de kandidaten moeten zich hier vooral niks van aantrekken en hun ding doen”. Zo besluit ze met een positieve boodschap.

Ook interessant