Familie week 25/10-29/10: ‘Lars en Leon krijgen bezoek uit onverwachte hoek’

24 oktober 2021

Familie staat weer aan de vooravond van een nieuwe en mogelijk spannende week. Vorige week zagen we dat Benny in de problemen kwam, zal hij het overleven? En hoe loopt het verder af tussen Lars, Leon en Raven? Wij blikken alvast even vooruit.

Maandag 25/10/2021

Leon lijkt niet opgezet met het onverwachte bezoek van Lars en Raven. Leon en Lars tasten elkaars grenzen af. Véronique ontdekt dat Cédric bij Quinten en Hanne logeert. Ze heeft het moeilijk met de houding van haar zoon. Peter vindt het spijtig dat Louise op kot wil.

Dinsdag 26/10/2021

Louise weegt het voorstel van Jelle af. Wanneer het idee tot bij Quinten komt, reageert die alvast niet bijster enthousiast. Vanessa gaat opnieuw aan het werk. Mathias schakelt de hulp van Cédric in om een verrassing voor te bereiden. Het komt tot een confrontatie tussen Cédric en Raven.

Woensdag 27/10/2021

Lars en Véronique kibbelen over het nieuwste incident tussen Cédric en Raven. Louise neemt een beslissing over Jelles voorstel. Iris maakt zich zorgen over haar moeder Francesca. Patrick en Jenny voelen zich onwennig in hun eigen huis.

Donderdag 28/10/2021

Rudi is niet opgezet met de livestream die Zjef heeft georganiseerd. Peter verneemt de beslissing van Louise. Hij gaat ook langs bij het huis van Francesca, maar er is niemand thuis. Lars en Véronique maken zich klaar voor het bezoek van Leon. Ze krijgen er echter onverwacht bezoek bovenop…

Vrijdag 29/10/2021

Peter plant een etentje met Louise. Iris belt ziekenhuizen in de buurt om te achterhalen of Francesca misschien is opgenomen. Ze ontdekt al snel dat er iets niet klopt. Guido wil dat Griet Mila en Milou leert kennen. Leon wil Raven wat assertiviteit bijbrengen.

Ook interessant