Lize Feryn snoeihard: “Mensen moeten zich hiervoor schamen”

11 mei 2022

Aster Nzeyimana is ondertussen ruim drie jaar de partner van actrice Lize Feryn. Het sportanker van de VRT en de knappe Feryn maakten eerder dit jaar al furore met een gesmaakte doortocht in het VTM-programma The Masked Singer, daar traden ze op als schattige robots.

Lize Feryn ondervindt ook wel de nadelen die het BV-schap met zich meebrengt, dat liet ze verstaan aan GVA. Ze vindt dat mensen soms niet nadenken over wat ze schrijven op sociale media. “Sommigen hebben geen filter en durven echt alles schrijven: onbeleefde, seksistische en racistische dingen passeren geregeld in mijn feeds. De schaamte is stilaan totaal verdwenen.”

DAN REAGEER IK

Veel BV’s schermen hun sociale media af maar sommigen hebben het ook gewoon nodig om bijvoorbeeld producten aan te prijzen. Lize laat zeker niet alles zomaar over zich heen gaan: “Ik kan niet tegen racistische uitlatingen. Door er niet op te reageren, wil dat zeggen dat we ze gedogen. Dat is ook een foute mentaliteit”, zo geeft ze aan dat er meestal een reactie komt bij dergelijke uitlatingen.

Ook interessant