Laura Tesoro komt met spectaculaire onthulling

21 oktober 2021

Ze is stilaan een gevestigde waarde in Showbizz-land, Laura Tesoro. Als presentatrice schittert ze regelmatig op VTM maar daarnaast zet ze ook nog steeds vol in op haar zangcarrière en dit met blijvend succes. Maar dat bleek vroeger allemaal geen sinecure te worden.

‘Tot drie maal toe gefaald’

Tesoro wou vroeger altijd naar het conservatorium gaan maar ondanks herhaalde pogingen is ze daar niet in geslaagd. “Ik deed ingangsexamen in mei, de dag na de finale van ‘The Voice’. Gezakt. Oké, ik was wellicht niet goed voorbereid, ik had ook een beetje een kater. Maar de tweede keer in september, na een zomer studeren: weer gezakt. Dan heb ik besloten om het voorbereidende jaar te gaan doen in de JazzStudio”, legt Laura uit in Het Laatste Nieuws. Maar ook bij haar derde ingangsexamen liep het fout voor Tesoro…

En toch succes nadien

Uiteindelijk kende Tesoro toch succes en dat kwam voornamelijk door haar beste vriendin en zanglerares Oljana. Zij nam haar mee op sleeptouw en de rest is geschiedenis. Zonder diploma is ze ondertussen één van de meest gevraagde artiesten en presentatrices.

Ook interessant